Huisregels

Huisregels

 1. Er wordt enkel op afspraak en één op één gewerkt d.w.z. kom alleen. Dus ook geen kinderen meenemen.
  Boekt u samen een afspraak dan dient de volgende persoon te wachten buiten (bv in de wagen). Heeft u toch gezelschap mee dan moeten deze helaas buiten wachten. Dit zijn de regels opgelegd i.v.m. Covid 19 door de regering uit.
 2. In geval van een opleiding wordt er gewerkt op modellen. Deze modellen komen op afgesproken tijdstippen en zijn als enige persoon die extra aanwezig mag zijn in de zaak. Dit in functie van de opleiding.
 3. Ten laatste 24u van te voren uw afspraak gratis annuleren.
  Indien dit niet gebeurd ben ik genoodzaakt een bedrag* aan te rekenen dat afhangt van uw geboekte behandeling.
 4. In geval van een ‘No Show’ wordt het hele bedrag* van uw geboekte behandeling in rekening gebracht.
 5. Indien u er niet op tijd gaat raken of in file staat, gelieve dan te verwittigen.
 6. Komt steeds op tijd. Na 15 min vervalt uw afspraak en ben ik genoodzaakt deze aan te rekenen en te verzetten naar de eerst mogelijke vrije datum.
  In geval van een opleiding gaat de tijd dat u te laat bent van uw opleiding af.
 7. Er kan enkel CASH of met de bancontact op de gsm (maximum €250,00) betaald worden in het salon.
 8. Bij een geboekte opleiding ten laatste 48u van te voren annuleren.
  Anders wordt er €50,00 aangerekend.
 9. Bij het plaatsen van permanente make up wordt een voorschot gevraagd en dient dit binnen de 48u betaald te worden om uw plaats te reserveren.
 10. Er wordt in geen geval geld terug gegeven voor een behandeling die u ondergaan heeft of voor voorschotten die betaald zijn.
 11. Indien u een afspraak niet nakomt kan er pas een nieuwe afspraak gemaakt worden mits het betalen van de vergoeding van de niet nagekomen afspraak EN mits een voorschot voor de nieuwe afspraak. Indien dit niet gebeurd zal er geen afspraak worden ingeboekt en wordt de factuur naar u toegestuurd van de niet nagekomen afspraak de 1e keer.
 12. Ik geef 1 week garantie voor het plaatsen van gelnagels**
 13. Bij het betreden van de zaak dient u uw handen te ontsmetten aan de pompjes met ontsmettingsgel die voorzien zijn. Uw handen worden voor en na elke behandeling ook nog eens ontsmet.
 14. Kom steeds op het afgesproken tijdstip.
  Bent u te vroeg? Dan dient u buiten te wachten zodat mijn vorige klant veilig de zaak kan verlaten en ik de ruimte nog kan ontsmetten voor de volgende afspraak.
 15. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor ons beide. Dit mondmasker moet je dragen voor je binnenkomt. Heeft u zelf geen mondmasker dan dient u er 1 bij mij aan te kopen voor €1,5/ stuk. Zonder mondmasker worden er geen behandelingen uitgevoerd.
 16. Bent u ziek? Annuleer dan a.u.b. de afspraak tijdig
  Ook indien u symptomen heeft gehad of Covid 19 reeds heeft gehad laat dit weten aub. Indien u dit recent heeft doorgemaakt dan bekijken wij voor een latere datum voor een afspraak in te boeken.
 17. U gaat akkoord met deze huisregels bij het maken van een afspraak via eender welke weg (telefonisch, e-mail, sociale media, website,…) en bent hiervoor zelf verantwoordelijk om deze na te gaan.

*U heeft 14 dagen de tijd om het aangerekende bedrag te betalen. Indien dit niet gebeurd zal er ook geen nieuwe afspraak in de toekomst worden ingepland voor u.

** Dit enkel als de nagel is losgekomen door mijn fout en geldt niet als ik zie dat deze er is afgetrokken of op gebeten of iets dergelijks. Dan vervalt de garantie.

Dank u

Pretty Nails & More