Permanente ontharing
SHR Methode

Welke methode?

Er wordt gewerkt met de SHR E-light methode. SHR staat voor Super Hair Removal en is de nieuwste techniek om haartjes permanent te verwijderen.
De behandeling gaat zeer snel en is vrijwel pijnloos.

 

Voor welke haren en huidtypes?

SHR is geschikt voor alle huidtypes en voor alle soorten haren (fijne, stuggere, …). Het beste werkt het op donkere haren, lichte haren zijn moeilijker te verwijderen en hebben vaak meer beurten nodig tov donkere haren.

 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit is persoonsgebonden en hangt af van hoeveel haarzakjes je zelf hebt. Enkel de haartjes die in de groeifase zitten zullen behandeld worden per sessie. Naargelang welke zone je wenst te behandelen heb je minstens 6 beurten nodig. Meer beurten kunnen altijd nodig zijn. Dit scheelt van persoon tot persoon.

 

Hoe snel moet ik de behandeling herhalen?

Afhankelijk van welke zone er behandeld moet worden kom je per behandeling om de 4-8 weken terug. Intussen tijd mag u nog steeds scheren, maar niet meer waxen of epileren.

 

Komen de haren nooit meer terug?

De haarzakjes die vernietigd zijn zullen nooit nog haartjes aanmaken. Er zijn haren die zich in de rustfase bevinden en na enkele jaren terug kunnen doorkomen, maar deze zijn miniem. Ook dan kan je terug kiezen voor de SHR methode, maar met beperkt aantal beurten die nodig zullen zijn dan.

 

Contra indicaties:

-        Zwangerschap en borstvoeding,

-        Epilepsie,

-        Pacemaker,

-        Diabetes (behandeld met insuline-inspuitingen),

-        Porfyrie (erfelijke ziekte),

-        Zonneallergie en overgevoeligheid voor zonlicht,

-        Kwaadaardige moedervlekken,

-        Lupus

-        Huidkanker

 

Voorbereiding en nabehandeling op de behandeling

Eens je komt voor SHR ontharing moet je rekening houden dat je niet meer zult epileren of waxen op de behandelde zone. Scheren mag nog wel. Het beste is dat je u 24-48u van te voren scheert. Liefst geen vette lotions of crèmes aanbrengen op de te behandelen zone. Als ook geen make up indien u voor het gelaat komt. Ook geen deo.

Na de behandeling mag je verkoelende gel eventueel aanbrengen (bv aloë Vera gel).

Gedurende 3 dagen na de behandeling niet te gaan zonnen, omdat uw huid gevoelig kan zijn voor zonlicht. Indien u gaat zonnen bescherm u dan zeker met SPF 30. 

maak nu gebruik van de korting

permanente ontharing op verplaatsing

wenst u graag permanente ontharing aan te bieden in uw salon?

stuur gerust een berichtje voor meer informatie. ik kom namelijk ook in andere salons voor permanente ontharing aan te bieden.